BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: aile

Mrt

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" kapsamında  öğrencilerimizin sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmelerinin; ihtiyaç sahiplerine yardım etme, yardımlaşma ve kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi amacıyla  okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğretmen ve öğrencileri Siteler Mahallemizde yaşayan   60 yaş ve üzeri velilerimizin  evlerini  23 Mart 2022 Çarşamba günü  ziyaret etti. Öğrencilerimiz hazırladıkları bilinçli ilaç kullanımı ve dolandırıcılık ile ilgili broşürleri dağıttı,  Önümüzdeki günlerde de diğer mahallelerdeki ailelerle buluşmaya devam edecekler.

Mrt

Okul Aile Birliği