Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı 11/B şubesi öğrencileri ile 18.10.2023 tarihinde, ders öğretmeni Nurgül KILINÇ rehberliğinde Almira Otele eğitim gezisi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz otel mutfağında şeflerden balıkların temizlenmesi, fileto çıkarılması, pişirme teknikleri, soslar ve garnitürleri hakkında bilgi alarak tabaklar hazırlamışlardır. Ayrıca pastacılık konularından yaş pasta yapım aşamalarını şeflerden uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulmuştur. Öğrencilerimizin vizyonun ve girişimcilik ruhlarının gelişimine katkı sağlayan değerli Almira Otel Executive Chefi Necmettin BAŞTÜRK başta olmak üzere güler yüzlü ve misafirperver şeflerimize çok tesekkür ederiz.