T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

RAMAZANIN IŞIĞINI YAKALA ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASINDA 3. OLDUK

NUN Eğitim ve Kültür Vakfı'nın ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediği "Ramazanın Işığını Yakala 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması"nın kazananları belli oldu.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, ramazanın heyecanını farklı coğrafyalardan çocuklarla yaşamak ve yaşatmak, bu ayın getirdiği sevincin, ışığın peşine düşerek çocukların gözünden fotoğraflarda nuru aramak niyetiyle gerçekleştirilen yarışmaya, tüm dünyadan öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Azerbaycan, Bakü, Somali, Lübnan, Ürdün, Almanya, Kıbrıs olmak üzere birçok farklı ülkeden ve Türkiye'nin farklı illerinden yarışmaya katılım sağlandı.

Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın bulunduğu, ibadethanelerin ve iftar çadırlarının yer aldığı, paylaşmanın ve huzurun öne çıktığı fotoğraf kareleri, aralarında fotoğrafçı Engin Uzun'un da yer aldığı jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Okulumuz 12/A Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerinden Şerifenur DEMİR'in çektiği fotoğraf 3. olup, İNSTAX Fotoğraf makinesi kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

27-05-202227-05-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.05.2022 - Güncelleme: 27.05.2022 18:03 - Görüntülenme: 154
  Beğen | 0  kişi beğendi