May

9, 10 ve 11’inci sınıflar için bursluluk sınavı başvuruları 29 Mayıs 2023 16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bursluluk Sınavı Kılavuzu İçin Tıklayınız. meb_iys_dosyalar/16/01/378416/dosyalar/2023_06/01094426_BURSLLULUK.pdf

Eyl

Okulumuza ait yeni ders programı yapılmıştır.  1 Ekim  2022 tarihinden itbaren aşağıda belirtilen linklerden yeni ders programına ulaşbilirisniz.

Şbt

2021 -2022 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem  kurulu toplantısı 07 Şubat Pazartesi  günü saat 13:30'da yapılacaktır. Toplantı gündem maddelerini görmek için aşağıdaki dosyayı tıklayınız.

Gündem maddeleri için TIKLAYINIZ.  meb_iys_dosyalar/16/01/378416/dosyalar/2022_02/04092351_3.pdf

Okul Aile Birliği

Başkan   Musa UĞURLU

Başkan Yardımcısı: İdris ŞAHİNTAŞ

Muhasip Üye :Melek İZİN

Sekreter : Nadire TAŞKIRAN

Üye: Hatice PORTAKAL

Denetleme Kurulu:

Fatma ÖNCEL

Sibel AYRANCI

Sema BİLİCİ

Nis

2019–2023 Okulumuzun Stratejik Planı  ve Öz Değerlendirme faaliyetleri kapsamında   Öneri/Dilek /Şikayet Formu çalışması Kurumumuzun  mevcut durumuna yönelik görüş ve değerlendirmeler siz  paydaşların görüş ve önerileri  büyük önem taşımaktadır.Formun gerçekleştirilmesindeki amaç, sizlerin görüşleriyle ihtiyaç duyulan alanlarda iyileştirme/geliştirme çalışmalarının yürütülmesi, faaliyetlerin izlenmesi ve değerlendirilmesini sağlamaktır. Katkılarınız için  şimdiden teşekkür ederiz.

MİSYONUMUZ

Atatürk ilkelerini özümsemiş, çağdaş, araştırarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen , sektörün tercih ettiği mesleki niteliklere sahip bireyler yetiştirmek.

VİZYONUMUZ

Mesleğinde yeterli, kültür seviyesi yüksek, ülke kalkınmasında pay sahibi ve üretken bireyler yetiştiren en iyi okul olmak.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

1.Şeffaflık ve Hesap Verilebilirlik